Masters

Partibeskrivelse

Masters er et treningskonsept i turnforeningen for voksne som har lyst å trene på eget nivå etter egne ambisjoner. Vår hovedtrener står for et felles opplegg der fokus på treningene primært er styrke gjennom ulike øvelser for hele kroppen. Kom og vær med på en hyggelig sosial økt…og vær klar på å lære noe nytt!

Masters har vanligvis to treninger i uken tirsdag og torsdag. Men pga. vaksinering i vårsesongen på SØR-AMFI vil partiet denne sesong ha én ukentlig trening som er tirsdager 20:15-21:45.

For å delta på partiet må du være medlem av Arendals Turnforening og ha betalt medlemskontingent (200 kr./år). Du må være medlem av Spond gruppen (se link nederst) for å kunne påmelde deg treninger ift smitteoppsporing.

Denne sesong tester vi en drop-inn løsning der du betaler (vipps) 50 kr for å delta på den spesifikke trening – dvs du betaler for det du trener.

Trenere
Lilli, Vladimir

For påmelding til dette parti klikk her!

Spond gruppelenke

Oct 26 2021