Holmen Open 2019

Holmen Open Troppsfest 2019 (tidligere Rola) 01. - 02. juni

Takk til Promarc som sponsor av konkurransebanner!

I helgen dro Arendals Turnforening av gårde til Asker og Holmen Open Troppsfest. Vi reiste i samlet flokk i buss til Asker fredag ettermiddag, sammen med GTIF-gymnastene, og sov i Leikvollhallen.

Det var lange dager fra morgen til kveld for troppene som deltok. Stemningen var på topp, og det var mye gøy og moro, masse trening, noen tårer og mange konkurranser

Arendal stilte med 3 rekruttlag og 1 juniorlag og vi deltok i både Nasjonale Klasser og TeamGym. Tross de lange dagene, gikk jentene inn og gjorde en knallbra jobb med å representere Arendals Turnforening. En oppsummering av de ulike troppenes prestasjoner:

Nasjonale Klasser for rekrutt:
Arendal 1 Tumbling -2.plass
Arendal 1 Trampett - 10.plass
Arendal 1 Frittstående - 5.plass

Arendal 2 Tumbling - 15.plass
Arendal 2 Trampett - 15.plass
Arendal 2 Frittstående - 6.plass

Nasjonale Klasser for junior:
Arendal 1 Tumbling - 3.plass
Arendal 1 Trampett - 7.plass
Arendal 1 Frittstående - 1.plass

TeamGym for rekrutt:
Arendal 1 - 3.plass
Arendal 2 - 7.plass
Arendal 3 - 1.plass

TeamGym for junior:
Arendal 1 - 1.plass

Junior jentene presterte også å få den høyeste karakteren i frittstående, og kunne derfor ta med seg hjem vandrepokalen.

FOTO: Lea Kroglund