ARENDALS JUNIOR JENTER I TOPPSJIKTET AV TROPPSGYMNASTIKK!

 

Denne helgen ble det arrangert norgesmesterskap i nasjonale klasser i Stavern, som var den første ordentlige konkurranse på nesten to år på grunn av pandemien.

 

Arendals juniorjenter viste i helgen høyt nivå og kvalifiserte seg med begge troppene til finalen i 5 av 6 mulige disipliner! Med en kort oppkjøring til konkurransen, og et helt nytt frittståendeprogram, lykkes det i finalen for tropp 1 å beholde tittelen som norgesmestre og samtidig sette ny norgesrekord for juniorer i høyeste karakter i frittstående med imponerende 20.800 poeng. På tumbling fikk tropp 1 sølv, slått av Sandnes med 0,2 poeng, mens de på trampett endte opp på en fjerdeplass.

 

Tropp 2 viste gjennom både kvalifiseringen og finalen et veldig stabilt nivå og leverte en nesten feilfri konkurranse! Med en 4. plass i frittstående med bare 0,05 poeng til en bronsemedalje, som endte hos naboen fra Grimstad, og en 8. plass i trampett viste tropp 2 hvor høyt og bredt nivå juniorjentene i Arendal har!

 

Med en god turnopplevelse i bagasjen jobbes det nå videre mot norgesmesterskapet i TeamGym for junior som arrangeres på hjemmebane på SØR AMFI 27.-28. november.