Julehilsen fra Arendals Turnforening

Kjære medlem,

Arendals Turnforening takker for det som på mange måter har vært et veldig annerledes år innenfor idretten og i alle andre sammenhenger! Fra nedstengning i vår, til tilpasning til nye restriksjoner knyttet til smittevernhensyn gjennom hele året, kan vi bare si oss takknemlige for at dere medlemmer har vist såpass stor forståelse og gitt oss god oppbakning hele veien!

Våre trenere har stått på, og sørget for at alle utøvere har kunne fortsette med idretten sin på en så vanlig måte som mulig innenfor de regler som gjelder, og dette setter vi STOR pris på! At barn og unge i Arendal i hele høst har kunnet kjenne på idrettsgleden, mestringen og idrettens samhold i en hverdag med mange øvrige tilpasninger og hensyn. Dette betyr mye for oss, men vi vet at dette også har betydd mye for våre medlemmer, og vi vil gjøre alt vi kan for å levere på samme vis etter nyttår.

Etter en fortjent juleferie går vi en ny sesong i møte, nemlig vårsesongen! En helt fantastisk sesong 🙂 Og da vil du sikkert gjerne vite litt mer?

Du vil som medlem alltid kunne finne oppdatert informasjon rundt påmelding, timeplan mm. på vår hjemmeside, men ellers får du her litt kort info:

Vårsesongen har offisiell oppstart mandag 11. januar 2021. Påmeldingen vil for dere som er medlemmer åpne fredag 1. januar kl. 19:00, mens den for nye medlemmer åpner tirsdag 5. januar kl. 19:00.

I forhold til de smittevernregler som gjelder for idretten vil vi fortsette med å ha en begrensning på gruppestørrelse på de ulike partiene. Vi vil derfor oppfordre dere til at man sørger for å foreta påmelding så snart dette blir mulig for å få plass på det parti man ønsker. Spørsmål angående påmelding kan som alltid sendes til medlem@arendalsturnforening.no eller se vår nye hjemmeside for svar.

Vi er optimistiske og har tro på bedre tider i 2021, og ser frem til å se dere tilbake i hallen etter nyttår. Derfor vil vi med dette gjerne takke for året som har gått og ønske velkommen tilbake!

Gledelig jul og godt nyttår til alle dere fra oss!

Arendals Turnforening