NM TeamGym junior

27.-28. november 2021, i Arendal.

Arendals Turnforening og Norges Gymnastikk- og Turnforbund inviterer til Norgesmesterskap TeamGym junior.

Konkurransen arrangeres 27.-28. november 2021
Arendal Idrettspark, Østensbuveien 80, 4848 Arendal.

Påmelding og trening

Påmelding av tropper til konkurransen gjøres samlet av klubben i Google Forms via dette link.

Påmeldingsfristen er: 26. oktober 2021.

Betaling:
Samlet faktura ut ifra det som er registrert ved påmelding sendes til klubb i etterkant av påmeldingsfristen og må være betalt innen konkurransen.

Start- og dommeravgifter:

Startavgift 400,- pr. tropp
Dommeravgift 660,- pr. tropp
Deltakeravgift 200,- pr. deltaker*

*Det skal betales deltakeravgift for reserver på lik linje med de andre utøverne. Det betales ikke deltakeravgift for trenere.

NB! Ved påmelding etter fristen belastes det med dobbelt startavgift. HUSK gyldig konkurranselisens!

Treningstid fredag?

Det vil være åpent for trening fredag 26. november kl. 17:00 – 21:00 (kvinner) og lørdag 27. november etter konkurransen ca. 16:30 – 19:00 (menn og miks).

Ønske om treningstid registreres i Google Forms via dette link innen påmeldingsfristen.

Musikk og vanskeskjema

Her kan følge link til Dropbox og laste opp musikk og vanskeskjema.

Musikk:

Lydfil (i Mp3 eller wav-format i god kvalitet) og vanskeskjema lastes opp via nedenstående link gjerne innen utgangen av torsdag 25. november 2021.

Merk filen med:
1. startnummer, 2 troppens navn, 3. klasse «TG», 4. aldersklasse «junior» og 5. apparat (frittstående, tumbling eller trampett)

Eksempel «12 Arendals Turnforening.TG.junior.kvinner.frittstående.mp3»

Last opp musikk her!

Vanskeskjema

Last opp vanskeskjema her!

Konkurranseprogram

Etter påmeldingsfristens utløp vil hovedtidsplan bli sendt ut til kontaktpersoner på mail og offentliggjort her på vår hjemmeside.

Overnatting

For muligheter angående overnatting se vennligst invitasjonen. Vi har sørget for et bredt utvalg av hotelovernatninger på Arendals mange hoteller og det vil også være mulighet for skoleovernating for de som ønsker det.

Vi sees i Arendal om

Day(s)